Bilete Delta Heavy @ NoiseBreak: CHAPTER V - 12 mai '23 - Kristal Club

Delta Heavy @ NoiseBreak: CHAPTER V

Kristal Club, București

vineri, 12 mai '23

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Noisebreak: CHAPTER V - bigger, better, are you ready? Pe 12 mai ne întâlnim în Kristal Club începând cu ora 22:00.
Delta Heavy, alături de o serie de artiști locali deja consacrați: Brusten, Crunkie, UGD și Blast, vor prelua scena pentru o seară plină de Drum and Bass & Dubstep. 
 
Cu peste 10 ani de experiență în prima linie, Ben Hall & Simon James formează duo-ul „Delta Heavy”, unul dintre cele mai bine definite din Drum and Bass, datorită skill-urilor lor care se îmbină perfect. Pe lângă lista lor exhaustivă de realizări, ei continuă să susțină turnee în întreaga lume, la festivaluri și în cluburi importante, precum EDC, Tommorowland, Ministry of Sound, XOYO, Fabric, Rampage, Let it Roll, Exit Festival și multe altele. 
Odată cu lansarea propriei lor case de discuri, auto-intitulată „Delta Heavy”, au preluat următorul pas al carierei lor. Acest lucru le-a permis să lucreze independent, liber și creativ. Plini de energie și pasiune, Delta Heavy sunt pregătiți pentru încă un deceniu de Drum and Bass.
 
Let’s BREAK THE NOISE together! 
━━━━━━━━━━━━​​​━━━━━​​​━━━
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.